Reviews

Na mijn operatie ben ik bij Germaine al een paar keer geweest voor een Manuele Lymfedrainage en lymftaping. Germaine heeft een fijne energie en lieve uitstraling, waardoor ik me al snel op mijn gemak voelde. Ze is kundig en legt voorafgaand aan de behandelingen goed uit wat je kunt verwachten. Ze heeft een zachte hand wat resulteert in een ontspannen behandeling. Daar neemt ze echt te tijd voor. De muziek zorgt voor een relaxte sfeer en de praktijk is schoon en alleen toegankelijk voor vrouwen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Saida Zamouri

Op zoek naar iemand die Manuele Lymfedrainage kon geven, kwam ik terecht bij Germaine. En heel blij dat dat gebeurde. Germaine is een fijn mens, kundig, lief, zacht en begrijpend, intelligent en met humor. Ik voel me na drie massages al veel helderder in mijn hoofd. Ik ga er met plezier naar toe. Een echte aanrader dus.

Monique Dontje

Wat een mooie website. Na een afspraak te hebben gemaakt voor een massage, werd ik gastvrij onthaald in een perfect relaxte ruimte. De massage was heerlijk ontspannend, precies waar ik behoefte aan had. Kundige handen, frisse handdoeken, niet te veel geklets, kortom alleen maar lof.

Marjolein KosterGeneral Manager bij United International Business B.V

Ik heb mogen genieten van een ontspanningsmassage. Het was ook echt een cadeautje voor mijn hele lichaam. In een hele fijne, ontspannen ruimte ben ik heerlijk gemasseerd.

Het is een absolute aanrader!!!!

Carole de Jongh

Heerlijk zachte en liefdevolle massage, ik viel langzaam in slaap. Echt heel ontspannend en prettig.

Mirjam