Germaine

Ruim 20 jaar heb ik gewerkt in een kantooromgeving. Eerst fulltime en daarna parttime vanwege de komst van mijn kinderen. Na een korte tijd parttime te hebben gewerkt heb ik ontslag genomen en bewust gekozen voor het moederschap.

Dit gaf mij ook de tijd en de ruimte na te denken wat ik verder wilde. Hoe ga ik naast het moederschap mijzelf ontwikkelen. Terug naar een ‘kantoorbaan’ was geen optie meer voor mij. Ik wilde echt in contact komen met mensen. Oprechte aandacht naar en voor elkaar. Meer met je gevoel en je lichaam bezig zijn en niet alleen maar in je hoofd zitten. Na een tijd van oriëntatie en overwegingen ben ik in 2014 gestart met de opleiding voor massagetherapeute.

Massage is de taal
van de aanraking

Inmiddels ben ik gediplomeerd als Massage- én Lymfetherapeute, met daarnaast verschillende specialisaties.

Massage is de taal van de aanraking en heeft een grote invloed op het welzijn van de mens. Ik heb dat zelf mogen ervaren en – nog mooier – ik kan het nu anderen laten ervaren. Ik vergelijk het met braille lezen; het lichaam kan je veel vertellen door alleen maar te voelen.

Naast massage zijn er nog meer aspecten die invloed hebben op jouw welzijn, namelijk beweging, slaap en voeding. Hierin kan ik je ook begeleiden en over adviseren daar waar nodig is.

Waarom een vrouwenpraktijk?
Het antwoord is eenvoudig; ik ben zelf een VROUW en ik ben bekend met de uitdagingen en de lichamelijke ongemakken waar vrouwen mee te maken kunnen krijgen in de verschillende fasen van hun leven.

Ik vind het fijn een plek te creëren waar vrouwen zich thuis en veilig voelen. Open kunnen praten over wat hun bezighoudt en wat de klachten zijn, zonder zich te hoeven inhouden of beoordeeld te worden. Een praktijk waar ik, binnen mijn mogelijkheden, vrouwen kan helpen, oprechte aandacht kan geven en een moment van welzijn bied.

Warme groet,
Germaine

Ik ben trots dat ik 1 van de vrijwillige beautyprofessionals ben van de BeautyBank.
‘Investeren in de toekomst van hen die een steuntje in de rug nodig hebben!’